Tiende editie van Breda Live spetterend van start

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Op het Chasséveld in Breda is vrijdagavond de tiende editie van Breda Live van start gegaan. De jubileum-editie ging van start om 16:00 met een optreden van Ronnie Flex. Op het tweede podium stonden Coen en Sander waarbij zij diverse surprise-acts hadden meegenomen. Zanger Wulf was een van de surprise acts. Ook 2Unlimited verscheen op het podium om de mensen te vermaken.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

R3HAB
Op het hoofdpodium waren het verder Anouk, Guus Meeuwis en R3HAB die het publiek moesten vermaken. R3HAB sloot de eerste dag van het tweedaagse festival af met een spetterende show.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Zaterdag
Zaterdag kunnen de bezoekers genieten van optredens van Suzan en Freek, Alvaro Soler, Chef’Special, Kensington en Hardwell. André Hazes heeft zijn optreden wegens oververmoeidheid moeten afzeggen. Wie er voor hem in de plaats optreedt is al wel bekend maar wordt pas zaterdag om 16:30 bekend gemaakt.

Het complete fotoalbum vind je op onze FACEBOOK-Pagina.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia