Aanhoudingen bij alcoholcontroles in Oosterhout

0
Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

OOSTERHOUT – De politie heeft zaterdagavond en zondagnacht op twee plaatsen in Oosterhout een alcoholcontrole gehouden. De eerste controle vond plaats tussen 21.45 en 23.15 uur bij de benzinepomp langs de Vijf Eikenweg in Oosterhout. Verkeer werd in beide richtingen van de weg gehaald. Eén persoon moest mee naar het politie bureau omdat hij te veel had gedronken. Een andere bestuurder moest met de politie mee omdat hij nog diverse boetes open had staan.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

Slotjesveld
De tweede controle startte rond middernacht op de een parkeerplaats bij het Slotjesveld. Hier stonden voornamelijk bezoekers van Oosterhout Live geparkeerd. Het gros wat van de parkeerplaats af kwam werd meteen naar de controle plaats geleid. Zeker één bestuurder werd aangehouden omdat hij te veel had gedronken. Rond 1.30 kwam er een einde aan de controle. Of er verder nog bekeringen of aanhoudingen zijn verricht is vooralsnog niet bekend.

 

Foto’s: Mathijs Bertens / MaRicMedia