Drie gewonden bij steekpartij op terrein logistiek bedrijf Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Bij een logisitek bedrijf op industrieterrein Katsbogten in Tilburg zijn zondagochtend drie gewonden gevallen bij een steekpartij. De drie zouden rond 5.10 uur zijn gestoken op het terrein van Schenker Logistics aan de Aletta Jacobsweg.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Ziekenhuis
Een van de slachtoffers raakte volgens de politie ernstig gewond, de twee anderen liepen minder ernstige verwondingen op. Ze zijn alle drie overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aanleiding voor de steekpartij is nog niets bekend.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Onderzoek
De politie heeft ter plaatse met behulp van een politiehond een 33-jarige Litouwer aangehouden die ervan verdacht wordt daarbij betrokken te zijn. Ook de slachtoffers komen uit dat land. Op het terrein is een plaats delict afgezet en rechercheurs zijn begonnen met een uitgebreid technisch en tactisch onderzoek. Zo worden onder meer getuigen gehoord.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media