Bestuurster bekneld na kantelen taxibusje op terrein van Amarant in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Een taxibusje is vanmiddag omstreeks 15.20 op zijn zijkant beland op het terrein van Amarant aan de Bredaseweg in Tilburg. De taxichauffeuse had net een aantal cliënten van Amarant afgeleverd toen ze op de weg terug over het terrein een paal over het hoofd zag. Ze werd gelanceerd om vervolgens met de taxibus op zijn zijkant tot stilstand te komen.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Traumahelikopter
De brandweer , politie en een traumahelikopter werden gealarmeerd. De brandweer knipte het taxibusje open en heeft samen met de ambulancedienst de vrouw uit haar benarde positie bevrijd. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig weer op de wielen gezet en afgevoerd. De taxichauffeuse is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media