Brand in papieropslag van verzorgingshuis Loovelt in Oss snel geblust

0
Foto: Charles Mallo / SQ Vision

OSS – De hulpdiensten werden vanmorgen om 11:00 uur opgeroepen voor een brand bij verzorgingshuis Loovelt aan de Saturnusstraat in Oss. Conform protocol werden twee blusvoertuigen en de hoogwerker van de brandweer Oss en de Officier van dienst van de brandweer gealarmeerd. Ook snelden een ambulance en de politie naar het verzorgingshuis.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Verzorgingshuis niet ontruimd
Bij aankomst bleek het te gaan om een brandje in een opslag van oud papier dat snel geblust was. Omdat de opslag los staat van het verzorgingshuis, hoefde dit niet ontruimd te worden. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk maar er wordt niet uitgegaan van brandstichting.

 

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision