Bejaarde automobiliste richt ravage aan op parkeerplaats van winkelcentrum in Berkel-Enschot

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

BERKEL-ENSCHOT – Een behaarde automobiliste heeft dinsdagmiddag een flinke ravage aangericht op de parkeerplaats van winkelcentrum Eikenbosch in Berkel Enschot. Ze gebruikte rond 12.15 uur haar gas- en plaats van rempedaal.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Geschrokken
De oudere vrouw heeft in totaal vier auto’s beschadigd. Een van de auto’s is totaal omgeslagen doordat de vrouw tegen de achterkant aan reed. De andere auto is gelanceerd en via de bosschage en tegen een paaltje tot stilstand gekomen. Omstanders hebben de oude dame opgevangen waarna ze op haar rollator is gaan zitten. Ze raakte niet gewond maar was wel geschrokken. Een berger kwam ter plaatse om de auto’s weg te takelen.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media