Brand in verlaten pand aan Parkweg in Boxtel

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

BOXTEL – De brandweer werd dinsdagmiddag rond 16.30 uur gealarmeerd voor een brand in een verlaten pand aan de Parkweg in Boxtel. Het pand, dat al geruime tijd leeg staat en volledig aan het zicht is onttrokken, is vaker doelwit van onbevoegden. Ook zitten er met enige regelmaat zwervers binnen.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Rook
Binnen in het pand woedde een brandje dat werd gedoogd door de brandweer en wat met de nodige rookontwikkeling gepaard ging. Hiervoor moest men wel het slot van de toegangspoort doorknippen.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Inbrekersgereedschap
In het pand werd ook inbrekersgereedschap aangetroffen. Het is niet bekend of er ook nog personen in het pand aanwezig waren. De politie tracht de eigenaar in kennis te stellen om verdere problemen rond het pand te voorkomen.

 

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils