Gewonde bij ongeval op De Fransman in Oirschot

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

OIRSCHOT – Rond 15.30 uur vond op de Fransman nabij de Oude Grintweg in Oirschot een verkeersongeval plaats met ten minste één fiets(st)er. De hulpdiensten waaronder ook een traumahelikopter rukten direct uit om hulp te verlenen. De traumahelikopter en een tweede ambulance waren echter niet meer nodig.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Ziekenhuis
Naast enkele fietsers stond ook een bestelbus met aanhangwagen in de berm. Wat er zich precies heeft voorgedaan is niet bekend, wel is ten minste één persoon per ambulance naar het ziekenhuis. Ook de politie kwam ter plaatse, het overige verkeer ondervond nauwelijks hinder van het voorval.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils