Scooter slaat over de kop door losliggende tegels op fietspad in Oss

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

OSS – Bij een ongeval op de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss is dinsdagavond een scooterrijder gewond geraakt. Op het fietspad lagen meerdere tegels los en de man zou daardoor zijn gelanceerd en naar eigen zeggen over de kop zijn geslagen.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Ziekenhuis
Hij liep nog onbekende verwondingen op en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn scooter liep de nodige schade op en lekte brandstof.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Gemeente gewaarschuwd
De politie heeft de losliggende tegels met lint gemarkeerd om andere passanten ervoor te waarschuwen. Ook is de gemeente in kennis gesteld, die zou hebben toegezegd het fietspad zo snel mogelijk te komen repareren.

 

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision