Bezorger cafetaria ramt lantaarnpaal op John F. Kennedybaan in Oss

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

OSS – Bij een ongeval op de John F. Kennedybaan in Oss is woensdagavond een automobilist gewond geraakt. De jongeman, een medewerker van een cafetaria was onderweg om een bestelling te gaan bezorgen toen hij een stoeprandje in de middenberm raakte. De bestelauto schoot daardoor naar rechts en botste daar in elk geval tegen een lantaarnpaal. Zowel de auto als de lantaarnpaal raakten daarbij zwaar beschadigd.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Ziekenhuis
Gezien de schade heeft de bestuurder mogelijk ook een boom geraakt maar helemaal duidelijk is dat niet. Hij liep nog onbekende verwondingen op en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel zijn werkgever als vader kwamen naar de plaats van het ongeval. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Voor het herstellen van de lantaarnpaal is door de politie de gemeente in kennis gesteld.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision