Camper en berm in lichterlaaie langs A58 bij Oirschot

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

OIRSCHOT – Langs de A58 tussen Tilburg en Oirschot is woensdagmorgen een camper uitgebrand. Het voertuig vatte rond 11.55 uur ter hoogte van Oirschot spontaan vlam. De bestuurder wist de camper op de vluchtstrook stil te zetten en de inzittenden konden op tijd een veilig heenkomen zoeken.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Berm vat vlam
Binnen korte tijd stond de camper in lichterlaaie en ook een flink stuk van de droge berm vatte vlam. De brandweer zette twee blusvoertuigen in om de brand te blussen en ook een watertankwagen en officier van dienst werden opgeroepen. Er kwam veel rook vrij en de weg moest daarom korte tijd worden afgesloten. Daardoor ontstond een file.

 

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils