Belgische automobilist crasht op Ettensebaan in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Een Belgische automobilist is donderdagochtend met zijn BMW op de Ettensebaan in Breda op de andere weghelft beland. De bestuurder kwam vanaf de woonboulevard en reed richting de binnenstad. Hij is over de berm geschoten, raakte hierbij een boom en kwam op de andere rijbaan terecht. Gelukkig reden hier op dat moment geen auto’s.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Alcohol
De auto is total loss en op de weg was het een ravage van onderdelen. De brandweer kwam ter plaatsen om de auto te stabiliseren en de deuren te openen voor het ambulancepersoneel. De weg werd afgezet en de verkeerspolitie verrichte onderzoek. Het is onduidelijk hoe het ongeval kon gebeuren, mogelijk is er drank in het spel. De man is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg.

 

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia