Bestelbus knalt op vrachtwagen op A2 bij Maarheeze

0
Foto: Johan Bloemers / SQ Vision

MAARHEEZE – Op de A2 bij Maarheeze is donderdagavond een ongeval gebeurd. Een vrachtwagen remde rond 20.10 uur ter hoogte van de afrit Budel af voor werkzaamheden. De bestuurder van een bestelbus had dat te laat in de gaten en knalde er bovenop.

Foto: Johan Bloemers / SQ Vision

Ambulance
Beide bestuurders zijn nagekeken door ambulancemedewerkers maar bleken niets ernstigs te mankeren. Ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Johan Bloemers / SQ Vision

Rijstrook afgesloten
Beide voertuigen liepen behoorlijk wat schade op en zodra ze uit elkaar werden getrokken kwam er bovendien nog veel koelvloeistof op het wegdek terecht. De linker rijstrook was dan ook nog enige tijd in de richting van Eindhoven afgesloten vanwege opruimwerkzaamheden.

Foto: Johan Bloemers / SQ Vision