(VIDEO) Auto uitgebrand bij flat aan Brabantstraat in Oss

0

OSS – Bij een flat aan de Brabantstraat in Oss is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto uitgebrand. Rond 2.35 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen van een autobrand op de hoek van de Philips de Goedestraat en de Krinkelhoekplaats.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Politie
De politie was als eerste ter plaatse en trof de brand net aan de andere kant van het hofje aan op de parkeerplaats van een flat aan de Brabantstraat. Een agent wist een auto die naast de brandende auto stond weg te duwen en zo te voorkomen dat die ook vlam vatte.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Brandweer
De brandweer was kort daarna ter plaatse en had de brand snel onder controle. Toch kon niet worden voorkomen dat de kleine Daewoo Matiz helemaal is uitgebrand. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie onderzoekt de zaak.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision