Dode en vier zwaargewonden bij ernstig ongeval op A59 bij Maliskamp

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

MALISKAMP – Op de A59 bij Maliskamp is in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig ongeval gebeurd. Een auto met vijf inzittenden raakte rond 2.30 uur volgens de politie met een flinke snelheid van de weg en kwam ter hoogte van de Veedijk op de parallel gelegen Graafsebaan terecht.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Traumahelikopters
De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en brandweer werden een groot aantal ambulances en twee traumahelikopters opgeroepen om hulp te verlenen. Vier van de vijf inzittenden waren bij de zware crash uit de auto geslingerd en tenminste een van de slachtoffers moest worden gereanimeerd.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Overleden
Alle vijf de slachtoffers zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen is daar inmiddels helaas overleden aan de opgelopen verwondingen. Verkeersspecialisten van de politie zijn begonnen met een uitgebreid onderzoek. Zo wordt nog gekeken wie van de vijf inzittenden de auto bestuurder en hoe hard er is gereden.

Geen anderen betrokken
Er is volgens de politie nog veel onduidelijk maar er zouden vooralsnog geen aanwijzingen zijn dat er andere weggebruikers bij het ongeval betrokken waren. De afrit Kruissstraat en de rechter rijstrook richting Oss zijn op de A59 afgesloten. De politie verwacht later vandaag met meer informatie te kunnen komen.

 

Foto’s: Bart Meesters / Meesters Multimedia