Brand in slaapkamer van woning aan Vleutstraat in Best

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

BEST – Zaterdagmorgen vroeg werd de brandweer rond 6.45 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Vleutstraat in Best. Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle bewoners al in veiligheid. De brandweer had de brand die woedde in een slaapkamer op de bovenverdieping snel onder controle waarna de woning nog is geventileerd.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Ambulance
Omdat de brand gepaard ging met de nodige rookontwikkeling en de bewoners het vuur zelf hadden proberen te doven kwam ook een ambulance ter plaatse om de bewoners te controleren. De weg tussen Best en Liempde werd volledig afgesloten zodat de hulpverleners veilig konden werken. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

 

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils