Vrouw gewond bij woningbrand in Nispen

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

NISPEN – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er brand gewoed in een woning aan de Pastoor van Spaandonklaan in Nispen. De brandweer kwam met een blusvoertuig en hoogwerker ter plaatse. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van gewonden werden ook twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Die laatste werd vroegtijdig afgemeld.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Ziekenhuis
De brand zou gewoed hebben in de keuken van de woning. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft de woning geventileerd. Bij de brand zou de bewoonster gewond zijn geraakt. Zij is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De bewoner werd ook nagekeken omdat hij mogelijk rook had ingeademd. Over de oorzaak van de brand en omvang van de schade is niets bekend.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia