Drukte bij laatste oefenavond “brandweer in de wijk” in Oosterhout

0
Grote belangstelling bij de laatste oefenavond van de brandweer. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – De derde en laatste oefenavond van de brandweer Oosterhout in het kader van “brandweer in de wijk” is zeer goed bezocht. Naar schatting kwamen ruim driehonderd nieuwsgierigen af om te kijken wat de brandweer zoal doet.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Fictieve brand
De laatste oefenavond werd gehouden op winkelcentrum Arkendonk. De fictieve brand was in de voormalige bibliotheek die al geruime tijd leeg staat.

Gesimuleerde brand
Brandweer in de wijk is een initiatief van de brandweer Oosterhout. Op deze avonden kan men kennis maken met het werk van de brandweer. Middels een gesimuleerde brand in een gebouw zal gedemonstreerd worden hoe die wordt aangepakt. De brandweervoertuigen en het materieel zijn te bezichtigen en speciaal voor de kinderen heeft de brandweer nog een leuke activiteit in petto. Geïnteresseerde zijn dan ook van harte uitgenodigd om te komen kijken.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia