(VIDEO) Opslagtank dreigt te vallen van trailer, Centraleweg afgesloten

0

GEERTRUIDENBERG – Een oplegger met daarop een opslagtank dreigt dinsdag aan het eind van de middag om te vallen op de Centraleweg in Geertruidenberg. Vervoerders wilde een deel van de tank naar een schip vervoeren toen het op de kruising bij de centralere mis ging. Daar waar te tank normaal mooi rond zou moeten zijn zit nu een knik waardoor de kans bestaat dat de tank van de trailer af valt.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Afgesloten
De Centraleweg is tijdelijk afgesloten. Volgens het bedrijf gaat het nog wel even duren voordat er een oplossing gevonden is. Verkeersregelaars zijn onderweg en ondertussen is  al een omleiding ingesteld.

Veel bekijks
De woordvoerder van Mammoet kon dinsdagavond nog niet vertellen wat er mis is gegaan of wie verantwoordelijk is. Het incident trekt ondertussen veel bekijks van omwonenden.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia