Opslagtank dreigt te vallen van trailer, Centraleweg nog zeker tot woensdag afgesloten

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

GEERTRUIDENBERG – De opslagtank die van een trailer af dreigt te vallen staat nog steeds op de kruising bij de Centraleweg. Dinsdagmiddag ging het mis toen vervoerders een deel van de tank naar een schip wilde vervoeren. Daar waar te tank normaal mooi rond zou moeten zijn zit nu een knik waardoor de kans bestaat dat de tank van de trailer af valt. Waardoor de knik in de tank is gekomen is nog niet bekend.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gestut
Volgens een medewerker zal de tank vanavond gestut gaan worden en wordt vannacht verder een plan gemaakt om de tank van de weg af te krijgen. Het gaat om een transport in opdracht van Siemerink Tank- en Apparatenbouw. Het bedrijf produceert drukvaten, procesvaten en gashouders.

Omleiding
De Centraleweg zal volgens de gemeente Geertruidenberg zeker tot woensdag afgesloten blijven. Bij de afsluiting is een omleidingsroute ingesteld.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia