Vrouw onwel bij incident met gevaarlijke stoffen op High Tech Campus in Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – Op het terrein van de High Tech Campus in Eindhoven heeft zich dinsdag aan het eind van de middag een incident met gevaarlijke stoffen voorgedaan. Een vrouw raakte daarbij gewond.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Oven
Een oven waar printplaten in gebakken worden is oververhit geraakt. Hier stonden vluchtige stoffen tegen aan. Deze zijn door de extreme hitte vrijgekomen. Een medewerkster raakte daardoor onwel. Ze kreeg last van haar luchtwegen en slijmvliezen.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Brandweer
Door de spanning van de oven af te halen kon de oven afkoelen. De brandweer heeft het gebouw geventileerd. Het was een kleiner bedrijf wat gebruik maakt van de faciliteiten in het bedrijfsverzamelgebouw.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision