Auto op de kant op A16 bij Breda

0
Foto: Tom van der Put / SQ Vision

BREDA – Bij een ongeval op de A16 tussen Prinsenbeek en Breda is dinsdagmorgen een vrouw gewond geraakt. Haar auto kwam op zijn kant terecht. Volgens getuigen zou er mogelijk een vrachtwagen bij betrokken zijn geweest. De chauffeur is in ieder geval niet gestopt. De politie zoekt dit verder uit. Enkele bestuurders die het ongeval zagen gebeuren zijn gestopt en hebben hulp verleend.

Foto: Tom van der Put / SQ Vision

Rode kruizen
De hulpdiensten, die snel op de plek van het ongeval waren, hebben dat overgenomen. Twee rijstroken werden afgesloten met een rood kruis, zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen. De bestuurster van de auto is met onbekende verwondingen door de ambulance meegenomen. Nadat agenten de situatie gefotografeerd hadden kon een berger de auto meenemen.

Foto: Tom van der Put / SQ Vision