Bromfietser zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen op Borchwerf in Roosendaal

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

ROOSENDAAL – Bij een ongeval in Roosendaal is woensdagmiddag een bromfietser zwaargewond geraakt. De oudere man kwam rond 15.20 uur op de kruising van de Borchwerf en de Westelijke Havendijk in botsing met een vrachtwagen. Zijn brommer kwam daarbij onder de truck terecht.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Traumahelikopter
De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De man is onder begeleiding van de trauma-arts met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De volledige toedracht van het ongeval wordt onderzocht door ongevalsanalisten van de politie.

 

Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia