Kindje met voet bekneld tussen spaken van fiets in Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – Vlakbij basisschool Gunterslaer aan de Normandiëlaan in Eindhoven is woensdagmiddag een kindje met zijn voet klem komen te zitten tussen de spaken van een fiets. Dat gebeurde toen de basisschool net uit was gegaan waardoor veel kinderen toeschouwer waren bij het voorval. De brandweer en ambulancedienst werden rond 12.35 uur opgeroepen om hulp te verlenen.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Huisarts
De opa van het jongetje wist de spaken van de fiets al te verwijderen voordat de brandweer kwam en zo kon het jongetje worden bevrijd. De bevelvoerder van de brandweer is even met hen meegegaan naar het huis van de opa die vlakbij woonde. Hij heeft hen geadviseerd om even langs de huisarts te gaan om naar de voet te laten kijken.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision