Politie doet onderzoek met drone naar mysterieus bloedspoor in achtertuin Drimmelen

0
Foto: Jeroen Stuve / MaRicMedia

DRIMMELEN – De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een bloedspoor wat een bewoner van de Stationsweg in Drimmelen zondagochtend rond 9.20 uur in zijn achtertuin heeft gevonden. Bij het bloedspoor lag ook een broeksriem. Het leek erop dat er iemand op een tuinstoel had gezeten in de tuin.

Foto: Jeroen Stuve / MaRicMedia

Drone
De bewoner belde de politie. Na onderzoek is niet vast komen te staan van wie dit bloed was of wat er gebeurd is. Om die reden wordt zondagmiddag met een drone gekeken of er in de directe omgeving iemand ligt of dat er meer sporen zijn die uitsluitsel kunnen geven.

Getuigen?
De politie wil natuurlijk graag in contact komen met degene of degenen die daar in de tuin geweest zijn. Maar als iemand op andere wijze informatie heeft is dat ook welkom. Getuigen of mensen die iets van dit incident weten worden dringend verzocht dit te melden.

Foto: Jeroen Stuve / MaRicMedia