Rus steelt gouden armband bij veiligheidscontrole op Eindhoven Airport

0
Koninklijke Marechaussee op Eindhoven Airport - Stockfoto: Berry van Gaal / SQ Vision

EINDHOVEN – De Koninklijke Marechaussee op Eindhoven Airport heeft dinsdag 28 augustus een 44-jarige Rus op heterdaad aangehouden nadat hij bij de securitycheck een gouden armband had gestolen. De Marechaussee werd gewaarschuwd door een vrouw, de eigenaresse van een gouden armband. Ze vertelde dat haar armband gestolen was nabij de securitycheck.

Verdachte achterhaald
De marechaussee bekeek daarop de camerabeelden en zag al snel wie de armband had gestolen. De Marechaussees zijn direct op zoek gegaan naar de verdachte en zagen hem bij een gate op de luchthaven. Hij wilde met hetzelfde vliegtuig als zijn slachtoffer vertrekken. De vrouw is naar Barcelona gevlogen. De man is aangehouden en ingesloten door de Marechaussee.