Dj Hardwell stopt tijdelijk met optreden en produceren

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – De Bredase top-DJ Hardwell, in het echt Robbert van de Corput, stopt tijdelijk met draaien en produceren. Robbert laat in een persoonlijk bericht weten dat het leven als dj hem te veel tijd vergt ‘een normaal persoon’ te zijn.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Nog zoveel dingen 
Hardwell besefte naar eigen zeggen de laatste tijd dat er ‘nog zoveel dingen zijn’ die hij wil delen met zijn familie en vrienden. ,,Zo veel wegen die ik graag zou willen verkennen, maar 24 uur per dag Hardwell zijn laat te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven om dat als een normaal persoon te doen. Het voelt als een achtbaan die niet meer stopt.”

Optredens geschrapt
De 30-jarige dj/producer schrapt ‘voor onbepaalde tijd’ alle doelen, interviews, deadlines en releasedata uit zijn agenda. Hij zal nog wel zijn All Ages-show in de Ziggo Dome afmaken en optreden tijdens het Amsterdam Dance Event op 18 oktober.