Kozakken Boys met 0-1 onderuit tegen Jong Vitesse

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

WERKENDAM – Kozakken Boys is zaterdag met 0-1 onderuit gegaan tegen Jong Vitesse. Ondanks dat de Kozakken voortvarend van start gingen en de beter ploeg waren was het Jong Vitesse wat scoorde. Met een 0-0 stand werd de kleedkamer opgezocht van het redelijk gevuld sportpark in Werkendam.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Jong Vitesse op voorsprong
Na rust was het wederom Kozakken Boys wat dirigeerde tegen het zwakkere Jong Vitesse. Echter in de 68e minuut waren het de gasten die op voorsprong kwamen. Een van de spaarzame kansen voor Jong Vitesse werd verzilverd waardoor Kozakken Boys met 0-1 achter kwam en op zoek moest naar de gelijkmaker.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Drie punten
Na diverse kansen lukte het de Kozakken niet om te scoren waardoor de drie punten niet in Werkendam bleven maar mee naar Arnhem gingen. Aanstaande zaterdag hoopt Kozakken Boys op meer geluk in de uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia