(VACATURE) Wij zijn op zoek naar jou, freelance fotografen gezocht

0
Wordt jij onze nieuwe collega??

BRABANT – Maak je foto’s of videobeelden bij incidenten en evenementen of zou dat je passie kunnen zijn? Heb je de beschikking over eigen vervoer en ben je tenminste 18 jaar oud? Ben je in het bezit van tenminste een digitale spiegelreflexcamera met de mogelijkheid om zowel foto’s als videobeelden snel vanaf locatie te kunnen versturen?

Nauwkeurig werken
Werk je nauwkeurig, gedreven door kwaliteit en respect naar betrokkenen?
Ben je woonachtig of werkzaam in de gemeente Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Meijerijstad, Someren, Bergen op Zoom, Tholen, Moerdijk, Werkendam en in een of meerdere van deze gemeenten (of omgeving) overdag beschikbaar? Ben je in het bezit van de landelijke politieperskaart of bereid deze aan te vragen?

Onze nieuwe collega
Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe collega kunnen worden. Het gaat om een freelance-functie op provisiebasis zonder dienstverband. SQ Vision en MaRicMedia leveren aan zowel regionale media (Omroep Brabant, BN de Stem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad e.a.) als aan de landelijke media (Telegraaf, NOS, RTL, SBS e.a.)

Informatie
Meer informatie of solliciteren? Mail naar info@sqvision.nl of info@maricmedia.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.