Gekantelde vrachtwagen zorgt voor problemen op A58 en A4 bij Bergen op Zoom

0
Foto: Anthony DeCock - MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – Een gekantelde vrachtwagen zorgt maandagmiddag voor een verkeerschaos rond de A4 bij knooppunt Zoomland in Bergen op Zoom. Het ongeluk gebeurde op de rijbaan vanuit Antwerpen. Omdat de vrachtwagen gekanteld in de middenberm ligt, is ook de linkerrijstrook in de tegenovergestelde richting dicht. De chauffeur van de vrachtwagen raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Foto: Anthony DeCock – MaRicMedia

Om rijden
De ANWB waarschuwt dat verkeer de wegen rond de stad voorlopig beter kunnen mijden. Op de A4 vanuit het zuiden staat het vast vanaf Hoogerheide. Ook op de A58 richting Bergen en de A4 vanuit het noorden staat een lange file. Verkeer vanuit Antwerpen wordt aangeraden om te rijden via de E19/A16 bij Breda.

Bergingswerk
Hoe lang het bergen van de vrachtwagen nog gaat duren is niet bekend. De truck zou volgens Rijkswaterstaat geladen zijn met avocado’s. De vrachtwagen is opengescheurd, waardoor behalve bergingswerk ook de lading moet worden opgeruimd.

 

Foto: Anthony DeCock – MaRicMedia