Vijftien medewerkers onwel in Tilburgs winkelcentrum

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – In winkelcentrum AaBe Fabriek in Tilburg zijn maandagmiddag vijftien mensen onwel geworden. Volgens een woordvoerder ging het om zo’n vijftien mensen die niet lekker zijn geworden. Het gaat om medewerkers van Blokker, Xenos en Big Bazaar. Met de bezoekers van het winkelcentrum was niets aan de hand.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Nieuwe vloer
De brandweer verrichtte metingen in het gebouw maar kon niets ontdekken. De oorzaak van de onwelwording is niet duidelijk, maar volgens een winkelmedewerker heeft Perry Sport maandag een nieuwe vloer gestort en gelijmd. Of dit ook de daadwerkelijke oorzaak is kon niet vastgesteld worden.

Controle op dinsdag
Het winkelcentrum dat normaal tot zes uur ’s avonds is geopend, werd eerder gesloten. Dinsdag wordt voor openingstijd nog een controle uitgevoerd door experts.

 

Foto: Toby de Kort – De Kort Media