Motorrijder gaat hard onderuit tegen Ziggo kast in Hooge-Zwaluwe

0
De schade aan de Ziggo kast. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

HOOGE-ZWALUWE – Een motorrijder met Engels kenteken is dinsdagavond met grote snelheid tegen een kast van kabelaanbieder Ziggo gereden. Het ongeval gebeurde op de kruising Brouwerijstraat met de Thijsseweg. Volgens omwonende was het een flinke klap. Door de klap raakte ook een gedeelte van de tuin van een woning beschadigd. Omstanders wilde de man helpen maar die gedroeg zich agressief waarop de omstanders de politie belde.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Agressief gedrag 
Het gealarmeerde ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse nagekeken maar die bleek niet veel te mankeren. Waarom de man zich agressief gedroeg naar de omstanders is niet bekend. De personalia van de man zijn door de politie opgenomen. Verder leek alles in orde te zijn. De man is niet aangehouden.

Schade
De gegevens van de man zijn aan de bewonder overhandigd zodat de schade onderling geregeld kan worden. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia