Busje van vogelspotter uitgebrand in grensgebied tussen Nederland en België

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

HAMONT-ACHEL – Op een parkeerplaatsje aan de Beverbeekseweg in het grensgebied tussen Nederland en België is zaterdagmorgen een bestelbusje uitgebrand. Het busje was van een Nederlandse vogelspotter die daar zijn hobby aan het uitoefenen was. Toen de man wat koffie wilde zetten met het 12V-koffiezetapparaat aan boord ging het mis.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Kortsluiting
Er ontstond kortsluiting en de brand die uitbrak greep snel om zich heen. Binnen korte tijd stond het hele busje in lichterlaaie. De brandweer uit het Nederlandse Budel was als eerste ter plaatse en wist de brand te blussen. De Belgische brandweer en politie kwamen even later ook ter plaatse maar hoefden niet meer in actie te komen.

 

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision