Autobrand in De Fallastraat in Tilburg, brandstichting niet uitgesloten

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – De brandweer heeft in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03:20 uur een autobrand geblust aan De Fallastraat in Tilburg. Even voor de brand hoorden omwonenden meerdere knallen. Toen omwonenden, na het horen van meerdere knallen, uit het raam keken, zagen zij dat er in De Fallastraat een auto in brand stond.

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Brandstichting
De Tilburgse brandweer heeft de brand geblust ,maar kon niet voorkomen dat het voertuig volledig werd verwoest. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de autobrand, het is niet uitgesloten dat de auto in brand is gestoken. Een bergingsbedrijf heeft het uitgebrande voertuig getakeld en afgevoerd.

 

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS