Automobilist richt ravage aan bij bedrijf aan Fabrieksweg in Best

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

BEST – Een automobilist heeft zondagmiddag bij een bedrijf aan de Fabrieksweg in Best voor een kleine ravage gezorgd. De man botste kort na halfvijf tegen een geparkeerde auto, vloog daarna door het hek van het bedrijf heen en ramde op het terrein nog eens twee bestelbusjes.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Brandweer
De brandweer werd opgeroepen omdat de auto mogelijk vlam had gevat maar daarvan bleek al snel geen sprake te zijn. Waarschijnlijk ging het om stof van de geactiveerde airbag.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Black-out
De automobilist raakte niet gewond maar was wel erg geschrokken. Hij had naar eigen zeggen een totale black-out gehad en kon zich niets meer van het ongeval herinneren. De eigenaar van het gedupeerde bedrijf is door de politie in kennis gesteld.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision