Defecte hoogwerker zit brandweer dwars bij verwijderen boom van woning in Helmond

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

HELMOND – In Helmond was tijdens een hevige windvlaag een boom omgewaaid en op het dak van een woning aan de Beukehoutstraat terecht gekomen. De opgeroepen brandweer heeft de straat afgezet en was met een hoogwerker ter plaatsen om de klus te gaan klaren. Tijdens het verwijderen van de boom zijn er echter storingen bij de hoogwerker opgetreden waardoor de brandweer de klus niet kon afmaken.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Bedrijf
De brandweer heeft hierna de klus overgedragen aan een ander bedrijf die met een grijper te hulp kwamen. De brandweer is wel al de tijd bij de woning gebleven en heeft uiteindelijk het karwei op de grond af kunnen maken. De woning liep enige schade op door de omgewaaide boom.

 

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision