Fietsster geschept door auto op Vestdijk in centrum Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – Bij een ernstig ongeval op de Vestdijk in het centrum van Eindhoven is vrijdagmorgen een fietsster zwaargewond geraakt. De vrouw werd rond 10.15 uur op de kruising met de Bleekstraat geschept door een auto. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. De hulpdiensten rukten meteen massaal uit.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Traumahelikopter
Drie ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen maar die laatste is uiteindelijk niet meer geland. Het slachtoffer is door de ambulancedienst in een vacuümmatras gefixeerd en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Arno van der Linden / SQ Vision