Auto gevonden in Eindhovens Kanaal

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – In het Eindhovens Kanaal is zaterdagmiddag een auto aangetroffen. Een voorbijganger trof het voertuig rond 15.30 op zijn kop in het water aan en alarmeerde de hulpdiensten. Die rukten meteen met veel mensen en materieel uit. Behalve de politie en ambulancedienst kwamen ook een oppervlaktereddings- en duikteam van de brandweer ter plaatse.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Kentekenplaten
Al snel bleek dat er niemand meer in de auto aanwezig was. Wel vonden duikers een paar dubbelgevouwen kentekenplaten. De wagen is door een berger uit het water getakeld en afgevoerd. De politie gaat er vanuit de auto in het kanaal is gedumpt, of deze is gestolen is nog niet duidelijk.

 

Foto’s: Sem van Rijssel / SQ Vision