Grote alcoholcontrole in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Tussen gisteravond 19:00 uur en vannacht 03:00 uur werd er door de politie in Tilburg een grote alcoholcontrole gehouden. Dit gebeurde aan de Ringbaan-West en de Bredaseweg. Er werden 2345 bestuurders gecontroleerd. Er zaten zestien bestuurders met teveel alcohol op achter het stuur. Daarvan werden ook drie rijbewijzen ingenomen. Twee automobilisten reden zonder rijbewijs.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Andere bekeuringen
Naast de bestuurders die teveel gedronken hadden werd ook nog naar andere overtredingen gekeken. Zo werden er ook nog vier bekeuringen uitgeschreven. Dit was voor het rijden zonder rijbewijs, het rijden zonder helm, dat iemand de rijbaan niet gebruikte om daar overheen te rijden en een persoon had een mobiele telefoon vast tijdens het rijden.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media