Scooterrijder gewond bij ongeval op Dr. Cuyperslaan in Eindhoven

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de Dr. Cuyperslaan in Eindhoven is zaterdagmiddag een ongeval gebeurd. Rond 12.30 uur kwamen op de kruising van de ventweg en de Woenselsestraat een auto en een scooter met elkaar in botsing. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Ziekenhuis
De bestuurder van de scooter liep nog onbekende verwondingen op en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter werd bij de aanrijding volledig vernield en zou later door een bekende worden opgehaald.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Schade
Ook de auto liep de nodige schade op. Er zat een flinke deuk een de zijkant en een ruit sprong kapot. Glassplinters lagen door de hele auto heen verspreid. De bestuurder mocht van de politie nog wel verder rijden met zijn auto maar werd dringen verzocht de kortste weg naar een reparatiebedrijf te kiezen.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision