Twee dodelijke ongevallen met motorrijders in Brabant

0
Het dodelijk ongeval in Wintelre. Foto: Rico Vogels - SQ Vision

WINTELRE/HELVOIRT – Bij twee ongevallen waar in beide gevallen motorrijders bij betrokken waren zijn in totaal twee doden gevallen.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. Foto: Rico Vogels – SQ Vision

Wintelre
In Wintelre verongelukte een bestuurster van een motor toen zij door nog onbekende oorzaak met een auto in botsing kwam. Het voorwiel van de motor kwam daarbij vast te zitten in de grill van de auto. Vermoedelijk is de motorrijdster, die vanuit de richting Veldhoven kwam, uit de bocht gevlogen. Op de motor zat ook nog een bijrijdster, zij is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht met een ambulance. Vermoedelijk gaat het om moeders en dochter maar de politie wil dit niet bevestigen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het dodelijk ongeval.

Helvoirt
Op de Guldenberg in Helvoirt is vrijdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd tussen een motorrijder en een graafmachine. De bestuurder van de motor overleefde het ongeval niet. Ondanks reanimatie is het slachtoffer ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, ook hier doet de politie onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Rico Vogels – SQ Vision