Mercedes uitgebrand op Heinsiusstraat in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Op de Heinsiusstraat in Tilburg, nabij het Burgemeester Van De Mortelplein, is vrijdagavond omstreeks 20.15 uur een Mercedes in brand gevlogen. Op het moment dat de auto in brand vloog zat de eigenaar van het voertuig bij de Chinese restaurant aan het Burgemeester Van de Mortelplein binnen te eten.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Mogelijk brandstichting
Een omstander zag iemand bij het voertuig wegrennen, wellicht is het voertuig in brand gestoken. De Tilburgse brandweer heeft de brand geblust, de schade aan de auto is groot. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de autobrand. Het voertuig is door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS