Automobiliste botst tegen paaltje en straatlantaarn en vlucht daarna gewond weiland in

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

ROOSENDAAL – Bij een eenzijdig ongeval in Roosendaal is in de nacht van zondag op maandag een vrouw gewond geraakt. De vrouw reed op een fietspad, langs de K-bergen en L-bergen, zich klem. Volgens een ooggetuige zou de vrouw met haar auto zich eerst klemgereden hebben tegen een paaltje. Vervolgens is zij achteruit gereden en is daarna weer vooruit gereden waarna zij met haar auto in botsing kwam met een straatlantaarn.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Weiland
De vrouw is vervolgens een weiland langs de Huijbergseweg ingerend. Getuigen belde de politie. Een van de getuigen zou de vrouw hebben aangetroffen in het weiland en heeft vervolgens de vrouw overgedragen aan de politie.

Alcohol
De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom overgebracht. Vermoedelijk was de vrouw onder invloed van alcohol. De auto is afgevoerd door een berger en de gemeente is in kennis gesteld over de schade aan het straatmeubilair.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia