(VIDEO) Grote politieactie tegen drugscriminelen in Helmond

0

HELMOND – De politie is maandagochtend vroeg bij meerdere woningen in Helmond binnengevallen. Daarbij zijn in totaal zeven verdachten aangehouden. De actie zou volgens de politie het oprollen van een drugsnetwerk tot als doel hebben. Eerder zouden al afnemers en straathandelaars in beeld zijn gekomen, bij de actie maandagmorgen zijn de leveranciers en criminele organisatie achter de drugshandel zijn aangepakt.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Militairen
Het doorzoeken van de woningen gaat waarschijnlijk nog een groot deel van de dag in beslag nemen. Elders in Helmond zijn tientallen militairen van de genie met onder meer honden en metaaldetectoren een bos bij de wijk Rijpelberg aan het uitkammen. Ze zouden op zoek zijn naar drugs en geld dat daar mogelijk verstopt zou liggen. het bosperceel is afgezet.

 

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision