Arriva introduceert Stadskaartje: in het weekend een dag lang reizen in Breda, Den Bosch of Tilburg voor 3 euro

0
Foto: Arriva

BREDA – Arriva introduceert een nieuw vervoerbewijs voor de Brabantse steden Breda, Den Bosch en Tilburg: het Stadskaartje. Vanaf zaterdag 13 oktober kunnen reizigers voor slechts 3 euro op zaterdag of zondag onbeperkt reizen in de stad. Het Stadskaartje is te koop bij de buschauffeur in de bus. En iemand die reist met het Stadskaartje, mag ook nog twee kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meenemen. Zo wordt het nog aantrekkelijker om met de bus een bezoek te brengen aan de stad.

Foto: Arriva

Bereikbaarheid
Een museum bezoeken, lekker uit eten of shoppen, met het Stadskaartje kan het allemaal. In het weekend is het erg druk in de drie grote steden in Brabant. Reizen met het openbaar vervoer gaat sneller en makkelijker dan de meeste mensen denken. Zeker naar de stad. Via de busbaan kunnen files worden omzeild, en bij aankomst hoeft er niet naar een parkeerplek te worden gezocht. Het nieuwe Stadskaartje is ook nog eens heel voordelig. Sowieso omdat parkeergeld wordt uitgespaard, maar ook omdat het Stadskaartje extra aantrekkelijk geprijsd is.

Foto: Arriva

Verkrijgbaarheid
Het Stadskaartje is verkrijgbaar in de bus bij de buschauffeur. In de bus betalen reizigers met pin, contactloos of creditcard. Vanaf november is het ook mogelijk het Stadskaartje in de voorverkoop te kopen bij de Arriva OV Servicepunten in Brabant. Kijk voor meer informatie op de website van Arriva.

Foto: Arriva