Dode bij ernstig ongeval op A2 bij Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks - SQ Vision

EINDHOVEN – Op de A2 bij Eindhoven is dinsdagavond een persoon om het leven gekomen bij een ernstig ongeval. Het slachtoffer zou in de personenauto hebben gezeten die door nog onbekende oorzaak in botsing kwam met een vrachtwagen. Bij het ongeval waren in totaal ook twee vrachtwagens betrokken.

Foto: Dave Hendriks – SQ Vision

Varkens
Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet bekend, volgens omstanders botste de achterste vrachtauto op de personenauto, die daardoor op de voor hem rijdende vrachtwagen botste. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. Een van de vrachtwagens die bij het ongeluk was betrokken vervoerde varkens. Een aantal dieren ontsnapte na het ongeval en liep op de rijbaan. Een aantal varkens hebben het ongeval niet overleefd.

 

Foto: Dave Hendriks – SQ Vision