Geen explosief gevonden in auto bij politiebureau in Den Bosch

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

DEN BOSCH – De Vogelstraat in Den Bosch is maandagavond urenlang afgesloten geweest vanwege een mogelijk explosief in een auto. De bestuurder van dat voertuig zou met iemand anders daarover hebben gesproken waarna die die politie belde. Omdat de auto pal voor het bureau stond waren de agenten in mum van tijd ter plaatse en hielden ze de 49-jarige man aan.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

EOD
De politie nam de zaak zeer serieus en ontruimde een deel van het politiebureau en de brandweerkazerne. De auto werd onderzocht door de EOD maar de bomverkenners vonden geen explosief. Daarna werd de omgeving weer vrijgegeven. De aangehouden bestuurder zit nog vast en wordt door de politie verhoord.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia