Bestuurder van auto in sloot Luyksgestel spoorloos verdwenen

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

LUYKSGESTEL – De hulpdiensten kregen in de nacht van dinsdag op woensdag rond 3.55 uur een melding binnen van een ongeval op de Lommelsedijk in Luyksgestel. Toen de politie, brandweer en ambulancedienst ter plaatse kwamen troffen ze daar een auto op zijn kant in een droge sloot aan.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Bestuurder verdwenen
De bestuurder van de auto was echter in geen velden of wegen te bekennen. De brandweer heeft in de omliggende weilanden nog met grote zaklampen en warmtebeeldcamera’s naar eventuele slachtoffers maar trof niets aan. De politie zal via het kenteken van de auto nog contact leggen met de eigenaar om zijn of haar kant van het verhaal te horen.

 

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision