Medewerkers distributiecentrum gaan brand in vrachtwagen met 15 brandblussers te lijf in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Vanmorgen rond zes uur vatte de cabine van een Ierse vrachtwagen bij distributiecentrum Syncreon aan de Athenastraat in Tilburg vlam. Hoe dat kon gebeuren is niet duidelijk. De chauffeur bleef ongedeerd.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

15 brandblussers
Medewerkers van het bedrijf kwamen met enorm veel brandblussers aanzetten. Zij gingen de vlammen die uit de cabine kwamen met de in totaal 15 blussers te lijf. Ze wisten de vlammen te dover maar konden niet voorkomen dat de gehele binnenkant van de cabine uitbrandde.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Brandweer
De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse en heeft de bluswerkzaamheden overgenomen. Men is nog een flinke tijd bezig geweest met nablussen. De vrachtwagen kan niet meer verder rijden en zal getakeld moeten worden.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media