(VIDEO) Weer auto uitgebrand in Johan Doornstraat in Oss

0

OSS – In de Johan Doornstraat in Oss is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto uitgebrand. De brandweer kreeg rond 2.30 uur een melding binnen van een autobrand op de Johan Stijkelstraat. Eenmaal ter plaatse bleek de brand om de hoek te woeden in de Johan Doornstraat. De brandweerlieden waren de vlammen snel de baas maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Eerdere brand
Het is niet de eerste keer dit jaar dat in de straat ’s nachts een autobrand woedde. Enkele maanden terug gingen in de nacht van 3 juni ongeveer honderd meter verderop twee auto’s en een busje in vlammen op. Over de oorzaak van de brand van afgelopen nacht is niets bekend. De politie is begonnen met een onderzoek en heeft een Burgernet bericht verspreid met een oproep aan mensen die iets verdachts hebben gezien om zich te melden.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision